Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina
Golfbaan de Vlietlanden

« Golfbaan

All you can golf bij Golfbaan de Vlietlanden

Op Golfbaan de Vlietlanden hanteren wij de succesformule All you can golf'. De hele dag golfen voor een vast laag bedrag. En dat is in tegenstelling tot de meeste golfbanen in Nederland, een unieke manier van een hele dag lekker ontspannen bezig zijn met je favoriete sport.

Hoe werkt All you can golf?

Bij ons koopt u een greenfee voor de hele dag. Dat betekent dat u zo veel en zo vaak als u wilt op die dag de uitdagende 18-holes mag bespelen. Dagelijks verwelkomen wij dan ook golfers vanuit alle hoeken van het land voor een hele dag te komen golfen.

Geen starttijden. Ook niet voor All you can golf

Golfbaan de Vlietlanden hanteert geen starttijden. Ook niet voor de All you can golf speler. Zodra u uw greenfee heeft opgehaald in het clubhuis, kunt u onmiddellijk beginnen met spelen. Ons advies is dan ook om lekker vroeg te starten.

Heerlijk lunchen na een rondje 18 holes

Vroeg starten betekent dat u rond het middaguur wel wat lust. In het clubhuis van Golfbaan de Vlietlanden verzorgt Nineteen Drinks & Bites de horeca. Van broodje kroket tot heerlijke salade geitenkaas. Alles vers uit de keuken en eerlijke prijzen. Eenmaal de energievoorraden weer aangevuld, gaat u natuurlijk voor een tweede rondje. Tenslotte kent u de baan nu een beetje en zouden er minimaal 5 slagen vanaf moeten kunnen U staat op scherp!

Borreltje, kipsaté, zak patat na de tweede ronde

Rond 16:00 komt u dan voor de tweede keer aan bij het clubhuis en heeft u er hopelijk de 5 slagen minder over gedaan die u vlak na de lunch uzelf als doel hebt gesteld. U heeft werkelijk alles gegeven en u lust wel wat. Komt dat even goed uit, want voor u als all you can golf speler, staat de kaart van onze horeca vol met lekkers. Een koud biertje, een gele Peter. Een Kwekkeboom bitterbal of even lekker uitpakken met een kipsaté met friet en salade. Bij de horeca draaien ze de hand er niet voor om en verzorgen ze graag de All you can golf speler.

Lang licht, alles er uit halen

En dan zit u daar op het terras. Met een voldaan gevoel. Heerlijk gegeten en u bedenkt; ik verleg mijn persoonlijke grens. U pakt de golftas, u stapt naar hole 1 en u slaat af en voordat u het weet bent u bezig met de derde ronde van die dag. Dit is dus All you can golf! Gelukkig is het nog lang licht en u geniet van het weer, de mooie natuur en uw spel.

All you can golf schemertarief

Voor de golfer die echt niet de kans ziet om overdag te komen, hebben we het Schemertarief in het leven geroepen. Dat betekent dat u dagelijks na 16:00 mag starten voor een tarief van slechts € 15,-. Onze tip is dan om lekker rond 15:00 naar de golfbaan te komen en dan eerst wat lekkers te nemen bij Nineteen Drinks & Bites. U geniet dan alvast van de dynamiek van onze golfbaan terwijl u op het terras een vroege maaltijd nuttigt. Slaat de klok eenmaal 16:00, dan slaat u af op hole 1 en begint uw 18 holes uitdagende reis over onze mooie baan.

Mocht u nog vragen hebben over All you can golf, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een beller is altijd sneller +31(0)653851697, maar mocht dat niet lukken, laat dan een berichtje achter in het contactformulier of stuur ons een e-mail op info@golfbaandevlietlanden.nl

Graag tot ziens op Golfbaan de Vlietlanden voor All you can Golf.

* Het All you can golf tarief geldt voor de greenfee. Horeca wordt separaat afgerekend